Polițiștii au luat pe sus mai mulți traficanți de droguri

Perchezitii
Perchezitii

Polițiștii din Capitală au descins duminică într-o clădire dezafectată din Sectorul 2 unde existau informații că se vând droguri. Au fost confiscate peste 100 de plicuri ce conțineau substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, scrie stiripesurse.ro

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au verificat duminică un imobil dezafectat, unde existau date și indicii că s-ar comercializa substanțe interzise de lege.

Polițiștii de la Secțiile 6 și 8 Poliție au depistat în imobil 7 persoane cu vârste cuprinse între 14 și 41 de ani. De asemenea, au fost găsite 129 de pliculețe ce conțineau substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv și alte două pliculețe asupra unei femei, în vârstă de 18 ani.

În aceeași locație, a fost găsită o pungă de aproximativ 60 de grame, în interiorul căreia se află un praf alb, susceptibil a fi substanță interzisă de lege.

Tot duminică, polițiștii Secției 9 Poliție au depistat, pe o stradă din Sectorul 2, un bărbat de 39 de ani, care avea asupra lui 53 de pliculețe ce contineau un praf de culoare alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv.

În ambele situații, substanțele găsite au fost confiscate, cazurile fiind preluate de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, care urmează să sesizeze DIICOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura