Reprezentație excepțională la Circul Orlando

circ 1

circ 1Slătinenii sunt invitaţi la cinci zile de circ.

Printre atracţii, se află numere de jonglerii de excepție, numere de comedie oferite de actorul român cunoscut sub numele de scenă Varză, dar și un număr în care sunt prezenți căluții și cățeii celebrului circ. orlandoSfârșitul acestei săptămâni dar și începutul următoarei săptămîni este dedicat spectacolului oferit de maieștrii circului. Cei peste 30 de componenţi ai circului, profesioniști din mai multe țări ale Uniunii Europene doresc să ofere publicului de toate vârstele din Slatina, spectacole şi momente unice şi de neuitat.

Prima reprezentație a circului a avut loc joi seară cu începere de la orele 18.30. Timp de mai bine de două ore spectatorii care au umplut până la refuz scaunele cupolei circului au avut parte de un spectacol inedit în care au fost încântaţi cu numere de jonglerie cu capul în jos, acrobaţii la înălţime, evoluţii de excepție cu jonglerii cu cercuri şi multe alte surprize.circ 3

Totodată, slătinenii sunt invitaţi să vadă pentru prima dată în Slatina, un spectacol de lasere în care directorul circului Orlando dansează pe ritmuri de muzică și practric jonglează cu jocurile de lumini. A doua parte a spectacolelor este rezervată acrobațiilor dar și numerelor de comedie. Am doi copii şi astăzi am venit cu ei să ne bucurăm de câteva clipe de spectacol inedit. Apreciez foarte tare munca acestor artiști și mă bucur că an de an aleg în turneul lor și Slatina. A fost un spectacol foarte reușit și interesant. Biletele nu sunt foarte scumpe și vă spun cu mâna pe inimă că merită până la ultimul leu. Merită să veniți cu cei mic la circ, susţine Ileana Curelaru, o slătineancă ce a achiziţionat deja biletele necesare și s-a bucurat de prima reprezentație a circului Orlando. La finalul spectacolului Orlando împreună cu Vivi, tatăl său au făcut o sesiune foto cu cei care au luat parte la eveniment și au dat autografe. Următoarele zile se anunță a fi unele pline pentru artiștii circului. Sâmbătă și duminică vor avea câte două reprezentații de la orele 15:30 și 18:30, în timp ce vineri și luni una singură cu începere de la orele 18.30. 

{module GAdsense articol}

 

circ 5

circ 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura