S-a reluat traficul pe DN 65

traficdn65

traficdn65In această dimineață, in jurul orei 9.30 a fost reluată circulația pe DN 65. Asta după ce intreaga noapte, cei prezenți la fața locului au lucrat pentru ridicarea autocisternei de pe carosabil. Acesta a fost taractată in această dimineață in parcarea Complexului Saru. La fața locului s-au deplasat și echipe ale SDN Slatina care  lucrat la repoziționarea parapeților dislocați și îndepărtarea efectelor accidentului.

S-a acționat cu material absorbant pentru îndepărtarea și neutralizarea carburantului curs din rezervorul cisternei, au anunțat reprezentanții SDN Slatina.

Potrivit drumarilor:’ Circulația rutieră pe DN 65, zona Saru, se desfășoară în condiții normale.Reamintim ca circulația a fost blocată, aproximatix 18 ore, în urma unui accident rutier, o cisternă s-a rasturnat și a blocat drumul’

Reamnintim că, ieri după-amiază,O autocisternă condusă de un cetățean grec s-a răsturnat pe DN 65, între Slatina și Balș, în zona Pădurii Saru. Cisterna era încărcată cu o substanță organiză corosivă și exista pericol de explozie. Traficul a fost deviat pe ruta  ocolitoare Găneasa- Brâncoveni- Osica de Sus- Șopârlița- Pârșcoveni- Balș.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura