Sărbătoare mare la Redea

Femeile din Redea, sărbătorite din nou de 8 Martie. Primăria a organizat o petrecere la Căminul Cultural pentru a marca cum se cuvine această zi. Multe dintre ele au venit însoțite de copii sau partenerii de viață și au  sărbătorit 8 martie printr-o petrecere de zile mari la Căminul Cultural. Au cântat, au dansat, au primit flori, au participat la deja celebra tombolă. A fost o sărbătoare a femeii așa cum Primăria le pregătește an de an.

“Sunt emoționat pentru că întotdeauna când organizăm acasă la noi un eveniment, ne dorim să fie bine. Ne dorim să ajungă la sufletele și la inimile celor care participă pentru că de altfel, aceasta este răsplata muncii noastre. Organizatori ca întotdeauna, Primăria și Consiliul Local Redea, vrem să aducem de fiecare dată bucuria pe chipul doamnelor” a spus primarul Dan Bălă.

Doamnele și domnișoarele au venit pregătite și îmbrăcate ca pentru o zi specială; au fost primite de gazdele petrecerii cu cafea, apă și câte o floare. Cu chef de zile mari și multă voie bună, a durat foarte puțin până când atmosfera s-a încălzit și a început dansul.

“Ne simțim foarte bine și îi mulțumesc domnului primar că a organizat petrecerea asta ! Eu am participat mulți ani la rând dar eram în organizare. Anul acesta sunt la petrecere”, ne-a declarat o doamnă între două vârste. “E primul an în care vin, iar atmosfera este foarte plăcută. Am dansat, ne intrăm în ritm! M-am încălzit un pic”,  a punctat o domnișoară abia sosită de la hora de pe ringul de dans. A devenit tradiție la Redea ca doamnele să petreacă ziua lor împreună, la Căminul Cultural, decorat special pentru această ocazie. Primăria s-a ocupat de toată organizarea petrecerii și a avut grijă ca lumea să se simtă minunat. Doamnele au primit flori din partea primarului din localitate: împreună cu două ajutoare, edilul a mers și le-a felicitat și apoi le-a dăruit câte un fir de garoafă. Au urmat hore și sârbe. S-a dansat pe rupte. A fost o seară extraordinară la Redea, pentru femeile de toate vârstele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura