Scandal între directoarea unei școli și o profesoară

Un scandal în timpul orelor la o școală din Suceava a fost potolit abia după intervenția poliției. Directoarea este acuzată de o profesoară că a bătut-o și a amenințat-o. Incidentul ar fi avut loc joi.

Profesoara a ajuns la Urgențe și la medicul legist după ce a scăpat din mâinile directoarei. Directoarea școlii nu a făcut niciun comentariu după incidentul de la Școala Gimnazială Zamostea, însă profesoara, victima agresiunii, o acuză că, după incident, a fugit.

Țipa, amenința și am vrut să o filmez, moment în care s-a năpustit asupra mea. A vrut să-mi smulgă telefonul, apoi s-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu. Eu nu am atins-o. M-a zgâriat pe piept, pe mână, am solicitat ambulanța, medicul diagnosticând o contuzie toracică. Mi-a recomandat să merg la medicul legist”, a declarat profesoara, potrivit stiripesurse.ro

Directoarea a fost și ea la spital

Singurul detaliu confirmat de directoare a fost că și ea s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe.

„Actuala directoare m-a amenințat că îmi taie capul și mi-l înfige în gard. M-a umilit, mi-a subminat imaginea mea ca profesor. Pe parcursul întregului an școlar m-a urmărit și mi-a făcut fotografii în cimitir, în curtea casei, pe stradă, oriunde și încearcă creare de tensiuni prin supraveghere.

În trecut, am sesizat de nenumărate ori ISJ, minister, Biroul de siguranță școlară, poliție, 112, parchet. Răspunsul a fost același. „Dacă nu te-a bătut, e bine”. Acum m-a bătut. Apoi a plecat din școală”, a mai afirmat profesoara.

IPJ Suceava a declanșat „cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura