Tâlhărit de doi adolescenți

talharie

talharieDoi adolescenți din Slatina au tâlhărit un bărbat din comuna Nicolae Titulescu. Aflat într-un bar, cei doi tâlhari și-au urmărit victima până la toaletă.

Aceștia l-au atacat pentru a-i fura lănțișorul de aur de la gât. Cei doi adolescenți de 16 și 18 ani nu s-au mulțumit doar cu atât. Aceștia au sustras și un portofel și un telefon mobil

„La data de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de un bărbat de  42 ani, din comuna Nicolae Titulescu, județul Olt, cu privire la faptul că în timp ce se afla în toaleta unui bar din municipiul Slatina, a fost abordat de doi tineri necunoscuţi, care prin violenţă, i-au sustras de la gât un lănţişor din aur. De asemenea de pe terasa barului, de pe o masă i-au sustras un telefon mobil, un portmoneu în care se afla suma de 75 lei şi o sacoşă cu diferite articole de îmbrăcăminte.”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agent şef de poliţie Cristian Grigorescu.

Cei doi tâlhari au fost reținuți de oamenii legii și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile. Pentru fapta lor , cei doi riscă să stea după gratii până la trei ani.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura