Traficant de droguri prins în flagrant VIDEO

traficant dorguri prins flagrant11

traficant dorguri prins flagrant11Un vâlcean în vârstă de 34 de ani, suspectat de trafic de droguri, a fost prins în flagrant de ofiţerii SCCO Olt, în timp ce ridica un colet de la o firmă de curierat din Corabia.

 

Ion Dudu a fost prins de polițiștii SCCO Olt miercuri, 12 iunie, în timp ce ridica un colet de la o societate de curierat de pe raza orașului Corabia, colet în care au fost găsite și droguri.

„În interiorul coletului, printre alte obiecte, au fost descoperite trei pachete din material plastic, înfășurate cu scotch de culoare maronie, ce conțineau cantitatea de aproximativ 600 grame fragmente vegetale, de culoare verde, sub formă de muguri, posibil cannabis. Materialul vegetal a fost ridicat și înaintat Laboratorului Central de Analiză și Profil al Drogurilor București”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Reținut pentru 24 de ore, bărbatul a fost prezentat joi judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt și a admis propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casatie si Justiție – DIICOT Olt. Ion Dudu, acuzat de trafic ilicit de droguri de risc, a fost arestat preventiv pe o durată de 30 de zile, până la data de 12 iulie, inclusiv, iar în prezent se află în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al IPJ Olt. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

{youtube}MsN8jF37xT4{/youtube}

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura