Trei mașini de poliție, implicate într-o tamponare în lanț

masini politie tamponate bals

masini politie tamponate balsTrei autospeciale de poliție au fost implicate vineri după-amiaza într-o coliziune în lanț care a avut loc pe DN 65 – E 574, în orașul Balș.

 

Mai multe mașini de poliție care abia au fost ridicate de la fabrica din Mioveni se îndreptau către judeţul Mehedinţi. Pe raza oraşului Balş, trei dintre poliţişti şi-au pierdut răbdarea în trafic, au pornit semnalele acustice şi luminoase şi au încercat să depăşească maşinile aflate în coloana de aproximativ un kilometru.

„Vineri, în jurul orei 13:45, pe raza orașului Balș s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate trei autospeciale, care aparțin Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți. Astfel, în timp ce se deplasau în coloană, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, acestea au intrat în coliziune, rezultând doar pagube materiale. Cinci autospeciale au fost ridicate din județul Ilfov, acestea deplasându-se în coloană către Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți. Toate autospecialele au polițe de răspundere civilă auto valabile. Cei trei conducători auto, au fost testați cu aparatul alcooltest, nefiind sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii de la rutieră a rezultat faptul că cele trei autospeciale nu aveau semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier, agent de poliție în cadrul IPJ Mehedinți, a fost sancționat contravențional de colegii săi din Olt pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

 {module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: