Trupa The Mono Jacks, la Slatina

thumbnail 2 696x994

thumbnail 2 696x994

Trupa The Mono Jacks a inclus și municipiul Slatina în rândul orașelor în care concertează și lansează noul album „Gloria”! După lansarea de la Arenele Romane din București The Mono Jacks vor fi prezenți la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina vineri, 21 februarie 2020 la ora 19,00.

Biletele s-au pus în vânzare pe iabilet.ro și la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu Slatina. Prețul unui bilet este de 50 lei. La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 60 de lei (în limita stocului rămas).

Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?” – Doru Trăscău

The Mono Jacks a fost fondată în 2008, la iniţiativa lui Doru Trăscău, cunoscut deja publicului din activitatea cu formaţia ab4.Trupa a debutat în 2010 cu albumul „Now In Stereo“, care s-a bucurat de un răspuns entuziast din partea publicului pentru single-urile „Maria“ şi „Woman“. Au urmat de două EP-uri: „Fortunes“ (2011), din care s-a remarcat single-ul „Gândurile“, şi „Gândurile Remixed“ (2012) cu reinterpretări ale piesei realizate de artişti precum Brazda lui Novac, The Pixels sau L’Orchestre de Roche.

{module 126}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura