Un șofer din Balș, la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier

Pe Drumul Național 65- European 574, în afara localității Piatra-Olt, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Unul din șoferi prezenta o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt a ajuns la spital, având nevoie d eîngrijiri de specialitate:

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din orașul Balș, județul Olt și o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Piatra -Olt. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto din orașul Balș a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 53 de ani, iar pentru tânărul de 29 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.” a transmis IPJ Olt.

În cauză, pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar pe numele tânărului au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: