Zi de sãrbãtoare în comuna Vâlcele

doina oltului

doina oltuluiCu mic cu mare locuitorii comunei Vâlcele sunt așteptați duminică, 2 iunie 2019, la prima ediţie a Zilei comunei.

Edilul comunei, Alexandru Taifas împreună cu echipa sa au decis ca ziua de 2 iunie să fie una specială în care cetățenii să se bucure din plin de această sărbătoare. Administraţia locală a pregătit un program care să satisfacă toate gusturile şi vârstele. Cu acest prilej va fi sărbătorită și împlinirea a 493 de ani de la atestarea documentară a localității.
Manifestările vor avea loc pe stadionul din localitate. Programul artistic care va începe de la ora 16.00 și va fi asigurat de Ansamblul Folcloric „Poarta Olteniei”, Ansamblul Folcloric „Rândunica”- Centrul Cultural Vâlcele, Ansamblul Călușăresc „Colelia”- Centrul Cultural Vâlcele și Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”. Un moment important în programul manifestărilor îl constituie premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. La eveniment şi-au anunţat prezenţa, prefectul județului Olt, Silviu Neacșu şi preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Virgil Delureanu, dar şi parlamentarii de Olt. Primarul îi așteaptă pe toți locuitorii, dar și pe cei care doresc să vină din alte localități să se bucure de o zi cu totul specială. 

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura