Bradley Welsh, unul dintre actorii din „T2 Trainspotting”, a fost împuşcat mortal

Bradley Welsh

Bradley WelshPoliţiştii au declarat că au fost chemaţi pe Chester Street din zona West End în jurul orei 20:00, unde au găsit un bărbat care suferise răni grave. Bărbatul a murit la faţa locului, se indică într-o declaraţie a poliţiei.

 

„Moartea sa este tratată ca suspectă şi ancheta continuă”, a indicat poliţia scoţiană. „Oricine crede că are informaţii relevante trebuie să contacteze poliţia imediat”, au completat poliţiştii.

Welsh, în vârstă de 42 de ani, a jucat alături de Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller şi Robert Carlyle în „T2 Trainspotting”, în regia lui Danny Boyle, unde l-a întruchipat pe „Doyle”.

Actorul ar fi fost prieten cu scriitorul Irvine Welsh.

Fost campion britanic de box amator, Welsh a apărut în 2008 în seria documentară „Danny Dyer’s Deadliest Men”, dedicată celor mai temuţi oameni din Regatul Unit, unde s-a descris drept un „lider înnăscut”.

Actorul s-a implicat ulterior în proiecte caritabile la Edinburgh, cum ar fi cel de a ajuta tinerii să stea departe de o viaţă de infractor, prin clubul său de box Holyrood Boxing Gym.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura