Creații inedite la ‘Slatina Fashion Night’

slatina fashion

slatina fashionCentrul Cultural ‘Eugen Ionescu’ a fost gazda a celei de a III a ediții a evenimentului ‘Slatina Fashion Night’. Opt creatori de modă din Slatina și-au etalat creațiile in fața iubitorilor de fashion.

Seara trecută slătinenii iubitori de frumos au putut participa la o prezentatre de modă inedită. ‘Anul acesta avem opt creatori de modă slătineni  care vor prezenta rochii de mireasă, de seară, haine pentru bărbati, dar și tricouri cu mesaje pentru peluză. Inedit, anul acesta, avem și rochii din flori’, ne-a spus Cristian Hațiș, organizator.

 Opt creatori de modă locali și-au prezentat colecțiile in cadrul celei de a III a ediții a evenimentului Slatina Fashion Night. Seara a inceput cu o prezentare inedită de rochii din flori. Cele opt creații au insumat atât rochi pe acre oricine le poarte purta intr-un moment important din viață, dar și accesorii deosebite. Diferența o face faptul că rochiile nu sunt doar unicat, ci se pot purta doar o singură dată.

’Sunt șapte rochii din flori. Cred că este ceva uinic in Oltenia. Sunt rochii ce pot fi purtate oricând o doamnă vrea să fie unică’, a spus Florina Nicola, creator de modă.

Iubitorii de modă au avut și surpriza să il revadă pe fostul șef de la Poliția Rutieră, Ilie Roșu in noua sa calitate de creator de modă. Acesta a venit in fața iubitorilor de modă cu o colecție de costume bărbătești.

‘Am trecut de la uniformă, la ținute elegante. Am observant cu placere că slătinenii sunt atenți la imaginea lor. Mai ales că să te imbraci bine nu inseamnă să chetui mult. Noi le propunem combinații sacou pantaloon la prețuri bune. Treaba noastră este să dăm ceea ce solicit clientul, dar și să il consiliem’, a declarat Ilie Roșu.

‘Slatina Fashion’ este organizată anual de Slatina Buzz, in colaborare cu Primăria Slatina.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: