HOROSCOP 10 MAI 2024

horoscopppppppppppp
horoscopppppppppppp

Horoscopul zilei de vineri, 10 mai 2024. Vești bune pentru unii nativi. Astrele le oferă șansa de a începe o viață nouă. Vezi lista completă cu previziuni pentru fiecare zodie în parte!

Berbec: 21 martie – 20 aprilie
Poate fi o zi de graniţă între ceea ce te-a ţinut pe loc şi perioada următoare, în care vei şti exact cum te sabotezi singur şi te vei scutura de acest obicei. Fii încrezător în forțele tale și vei vedea cât de mult ai de câștigat! Nu te mai învinovăți atât de ușor, cu toții o mai dăm în bară uneori!

Taur: 21 aprilie – 20 mai
Ești prea pesimist și ai pierdut deja prea multe oportunități care te-ar fi putut ridica professional! Ar fi de dorit să treci peste toate tendinţele negative şi să-ţi recapeţi curajul de a-ţi construi viaţa aşa cum o doreşti, prin propriile puteri.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Poate că nu ai toate datele pe care ţi le-ai fi dorit, dar vei reuşi să compensezi lipsa lor cu ceea ce presimţi. Intuiţia funcţionează excelent astăzi. Bazează-te pe cee ace simți în acest moment și îți vei atinge scopurile așa cum visezi!

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Eşti pe drumul cel bun şi, datorită faptului că dorinţele tale nu încalcă drepturile nimănui, Universul îți va deschide ușile la care bați foarte rapid! Vei avea parte de multe surprise, atât acasă, cât și la locul de muncă!

Leu: 23 iulie – 22 august
Planurile din perioada următoare se vor anula pe ultima sută de metri, dar nu dispera. Totul se întâmplă cu un scop, așa că ai încredere și rămâi optimist. Va răsări soarele și pe strada ta, dar ai răbdare și nu îți pierde calmul!

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Învață să accepți și sfaturile altora, nu le poți ști tu pe toate! Deşi te opui, o idee care vine de la un prieten sau o rudă nu foarte apropiată se va dovedi excelentă, mai ales după ce o vei prelucra tu. Așa că fii mai deschis și la opiniile celor din jur!

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie
Eşti pe punctul de a face o modificare importantă în programul de lucru. Poate fi vorba despre câteva zile de relaxare sau un concediu mai lung. Chiar ai munct mult în ultima perioadă, deci mergi cu încredere în biroul șefului. Cererea ta va fi aprobată, cu siguranță!

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie
Ai putea avea o zi cu adevărat luminoasă, dar pentru a-i accesa potenţialul pozitiv e nevoie de o atitudine care să te ajute să vezi partea bună a situaţiilor. Nu mai fi atât de pessimist și bucură-te de viață mai mult. Relaxează-te și vei vedea că lucrurile se vor desfășura în favoarea ta!

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Ai o iniţiativă lăudabilă şi eşti încurajat s-o pui în practică. Dacă o vei face, efectele pozitive te vor urma mult timp şi vei vedea viitorul în culori frumoase. Idele tale sunt foarte bune în ultima perioadă, așa că nu te feri să le verbalizezi și în fața altora!

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Orice iniţiativă, mai ales cele care duc la îmbrăţişarea unei schimbări importante, sunt bine-venite astăzi şi vor produce rezultatele dorite. Așadar, fii curajos și mergi cu inima deschisă către noi provocări!

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Este o zi în care intuiţia capătă o forţă mai puţin obişnuită şi te poate ajuta să vezi foarte departe şi să prelucrezi altfel anumite informaţii. Întotdeauna ai avut instincte foarte bune, însă astăzi acestea sunt mai accentuate decât niciodată.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Poate fi o zi specială, nu neapărat prin evenimente, ci prin ceea ce vei reuşi să înţelegi şi să clarifici în propria viaţă, cu efecte pozitive asupra celorlalţi. Rămâi zâmbitor și încrezător, astrele sunt de partea ta, fără doar și poate!

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura