HOROSCOP 8 IULIE 2024

horoscopppppppppppp
horoscopppppppppppp

Horoscop 8 iulie 2024. Ce prevăd astrele pentru fiecare zodie în parte?

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Ești mai binevoitor cu cei din anturajul apropiat, pentru că vezi mai bine ce probleme au și cât de multe eforturi fac pentru a se apropia de tine.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Te preocupă sincer bunăstarea familiei, dar ar fi mai bine să începi cu bunăstarea sufletească. Ai nevoie de o curățenie generală și în casă, și în propriul suflet.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Orice ai avea în minte, va trebui să recunoști că nimic nu se compară cu efectul terapeutic al apropierii de cei dragi, care, prin simpla lor prezență, te fac să uiți de supărări.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Începi să înțelegi de ce ai avut nevoie de atât de multe eforturi ca să ajungi unde ești în prezent. Acum culegi roadele și bucuria ta este perfect justificată.

Leu: 23 iulie – 22 august

Chiar dacă vei încerca, nu vei reuși să ignori nevoia de a te apropia de cei dragi cu cele mai bune intenții și de a le onora solicitările.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Simți nevoia să dai dovadă de bunăvoință față de membrii familiei, dar și față de asociați sau parteneri de afaceri, chiar dacă ți-au provocat nemulțumiri.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Astăzi simți dorința ta de a aborda cu mai multă seninătate orice fel de problemă, inclusiv pe cele care ți-au umbrit zilele trecute.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Astăzi ar fi bine să asculți de vocea interioară care îți șoptește ce să lași în urmă și ce ar fi mai bine să ierți și să uiți, atât la tine, cât și la cei din jur.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai ocazia de a te revigora pe toate planurile și de a apela la intuiție, care te ajută astăzi să vezi dincolo de ceața provocată de emoțiile negative.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este o zi foarte potrivită pentru a clarifica tot ce te neliniștește în legătură cu evoluția profesională, relația cu superiorii sau cu familia din care provii.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Poți debloca anumite situații într-o clipă specială, de inspirație, sau ți-ai putea da seama, pur și simplu, că aveai la îndemână cea mai bună soluție, dar nu ai văzut-o pentru că erai prea stresat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Poți găsi soluții pentru diverse probleme, fără să ai în plan așa ceva. Vei fi surprins de faptul că, odată ce devii mai relaxat, mintea îți funcționează mult mai bine.

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura