Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Mădălina Ghenea (36 de ani) a confirmat despărțirea de Grigor Dimitrov (32 de ani) abia la finalul săptămânii trecute, deși cei doi au pus capăt relației în toamnă. 

De atunci, tenismenul bulgar a fost filmat alături de Alize Lim, la rândul ei jucătoare de tenis. De cealaltă parte, românca supranumită „una dintre cele mai frumoase femei din lume” a fost văzută în preajma actorului Matt Hookings.

Multă lume s-a întrebat dacă Ghenea și Hookings formează un cuplu, dar acest lucru a fost lămurit de modelul internațional. Explicația pentru care au fost văzuți constant împreună e simplă – sunt colegi de platou într-un film de la Hollywood. 

„De fiecare dată când lucrez cu o persoană trebuie să citesc toate aceste nonsensuri. Când încep să urmăresc un bărbat pe internet sau apar cu el pe platoul de filmare, trebuie să citesc apoi că suntem împreună.Nu, nu sunt cu Matt. Știu că voi ați creat conturi false și povești despre mine, dar nu suntem împreună, deci calmați-vă, oameni buni. Totul e bine. Vă iubesc”, a transmis Ghenea, într-un story pe Instagram. 

sursa DIGI SPORT

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura