Mădălina Ghenea, apariție incendiară în dormitor. Slătineanca le-a dat palpitații fanilor cu aceste ipostaze

Este una din cele mai frumoase românce, fotomodel internațional, deja actriță cunoscută, dar și mămică. Nu este de mirare faptul că Mădălina Ghenea provoacă palpitații fanilor cu ipostaze indite, pe rețelele de socializare, precum este și recenta apariție incendiară în dormitor.

Mădălina Ghenea, de la fotomodel, actriță, la rolul de mămică

Frumoasa Mădălina Ghenea va împlini pe 8 august vârsta de 37 de ani, dar poate spune că până la această vârstă a făcut de toate. Originară din Slatina, această frumusețe românească a fost, pe rând, fotomodel, parteneră de viață a unor actori celebri, precum Gerard Butler, sau Leonardo DiCaprio, actriță cu apariții în câteva filme importante, ia acum mămica unei fetițe de 7 ani, din relația cu Matei Stratan.Deși relația cu afaceristul Matei Stratan nu a mai funcționat, diva a reușit să-și facă timp pentru Charlotte. Fiica Mădălinei Ghenea locuiește cu mama sa în Italia, iar vedeta recent declara că:

„Eu sunt mereu cu familia mea, locuiesc cu familia mea și pot să spun în momentul în care am devenit mamă cumva, am devenit fiică (…) în momentul în care am devenit mamă, am redescoperit ce înseamnă să fiu acasă cu mama în fiecare zi și e superb.

Acum simt că, în sfârșit, am ajuns la un rezultat pe care mi-l doream de fiecare dată când călătoream. Înainte mi-era foarte dor de casă, mi-era dor de ai mei, aș fi vrut să le arăt și lor măcar bucățele din meseria mea, din realitatea pe care o trăiesc de atâția ani.”, declara frumoasa Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea, apariție incendiară în dormitor

Pe lângă obligațiile profesionale, celebrul fotomodel încearcă să-și țină ăn priză, și la curent, numărul mare de fani de pe rețelele de socializare, astfel că nu puține sunt ipostazele incendiare în care apare.

Așa s-a întâmplat recent, când vedeta a avut o apariție incendiară în dormitor, iar vedeta le-a dat palpitații fanilor cu aceste ipostaze. (vezi galeria). În multe din aceste imagini apare singură, îmbrăcată extrem de sumar, iar în altele apare alături de simpatica sa fiică, Charlotte.

Vedeta pe covoru roșu la Veneția, le-a dat palpitații fanilor

În acest an a avut loc cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, iar pe covorul roșu au trecut nume mari din cinematografia europeană, dar și de la Hollywood.Printre invitați s-a aflat și frumoasa Mădălina Ghenea, iar vestimentația pe care a ales s-o poarte le-a dat palpitații fanilor, fiind și una din premiatele acestei gale. De altfel, vedeta avea să scrie despre acest moment pe Instagram:

„Noaptea trecută am fost premiată în timpul festivalului de film de la Veneția și am fost atât de emoționată încât am scăpat premiul pe scenă.

Prietenii mei îmi spun lady Bean pentru că sunt o persoană atât de neîndemânatică, împărtășesc asta pentru că știu că nimic din asta nu iese pe pagina mea. ați vrea să mă vedeți cum scap premiul!?”, scrie vedeta pe Instagram,Cu o carieră în plină ascensiune, și recunoașterea internațională, frumoasa româncă anunță un viitor exploziv și, cine știe, poate într-un viitor nu îndepărtat i-am putea auzi numele și la marea gală a Premiilor Oscar.

sursa PLaytech

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura