Mădălina Ghenea, în culmea fericirii după ce iubitul său a uimit lumea întreagă: „Iubirea mea! Mândră de tine”

Mădălina Ghenea, în culmea fericirii după ce iubitul său a uimit lumea întreagă. Bulgarul Grigor Dimitrov a avut o revenire de senzaţie.

Mădălina Ghenea s-a arătat mândră de iubitul său, după ce acesta a reuşit o revenire de poveste în primul tur de la US Open 2023.

Dimitrov a revenit în partida cu Alex Molcan de la 0-2 la seturi şi a salvat şi 3 mingi de set. Mădălina Ghencea nu a stat pe gânduri şi a reacţionat după victoria lui Dimitrov, care a uimit întreaga lume. Sportivul bulgar s-a impus cu 6-7(9), 6-7(5), 6-1, 7-5, 7-6(9).

Mădălina Ghenea, în culmea fericirii după ce iubitul său a uimit lumea întreagă

„Mândră de tine„, a scris Mădălina Ghenea la imaginea cu cei doi în care arătau semnul victoriei. Dimitrov a distribuit postarea modelului pe reţelele de socializare. „Iubirea mea„, a fost mesajul bulgarului. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI FIERBINŢI CU MĂDĂLINA GHENEA)

Secretul succesului româncei Mădălina Ghenea! Cum a ajuns să ducă o viaţă de lux în Italia

S-a aflat secretul succesului româncei Mădălina Ghenea! Frumoasa actriţă în vârstă de 36 de ani a ajuns să ducă o viaţă de lux în Italia, după ce a părăsit România încă de la o vârstă fragedă.După mai multe relaţii cu bărbaţi celebri, în prezent Mădălina Ghenea se iubeşte cu Grigor Dimitrov. Tenismenul bulgar este cu patru ani mai mic decât frumoasa româncă.

Mădălina Ghenea este un nume foarte cunoscut în Italia, fiind actriţă, fotomodel şi chiar prezentatoare în Peninsulă. Însă puţini ştiu care este povestea din spatele succesului frumoasei românce.

Mădălina Ghenea s-a născut în Slatina, şi în copilărie a participat la o emisiune pentru copii. Până la vârsta de 15 ani, a luat lecţii de pian şi balet, şi a cochetat şi cu modelling-ul, urmând ca ulterior să plece în Italia.

Românca a reprezentat mai multe brand-uri de lux şi a avut defilări de modă în cele mai importante oraşe din lume. Ulterior, în 2007, Mădălina Ghenea devenea şi mai celebră după ce a apărut în videoclipul lui Eros Ramazzotti.

sursa as.sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura