O olteancă a câștigat Survivor

Abandonată de mai bine de 4 luni în mijlocul naturii, departe de confortul civilizației, Elena a fost nevoită să treacă prin multe încercări, să-și construiască un adăpost, să își procure hrana, să facă față presiunii grupului de „Faimoși” din care a făcut parte.
Sâmbătă seara, publicul a ales marele câștigător, iar la revenirea în România va fi mai bogată cu suma de 250.000 de lei, dar și cu titlul de „Supraviețuitor”. Chiar dacă a avut certuri cu colegii săi încă de la început, cei de acasă au susținut-o până în ultima clipă, dovadă că, la fiecare propunere de eliminare, artista era salvată de voturile publicului. Același public votant i-a adus și marele trofeu.
Elena este cea care va reveni în România cu marele premiu de 250.000 de euro. După 4 luni de competiție, publicul a desemnat-o marea supraviețuitoare.

La început au fost 29 de concurenți, iar acum au rămas doar cei patru finaliști: Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp. Dintre aceștia, doar unul va pleca acasă cu marele premiu de 250 de mii de lei, după patru luni de concurs. 

Elena Ionescu, Lola Crudu si Emanuel Neagu au intrat în această competiție încă de la început și, timp de mai bine de patru luni, s-au luptat atât cu propriile echipe cât și cu adversarii pentru a ajunge în actul final al acestui reality extrem de supraviețuire în jungla din Republica Dominicana. Iancu Sterp a intrat pe la jumătatea emisiunii, dar a reușit să reziste până la finalul competiției.

Elena Ionescu a închis gura tutror celor care au contestat-o și care spuneau că nu are ce căuta în competiția foarte dură de la Kanal D. Obișnuită cu ținute sclipitoare și cu pantofii cu toc, cântăreața a dovedit tuturor că are un caracter puternic și se poate mobiliza exemplar în situații de criză. Și Elena Ionescu poate fi surpriza din finala Survivor 2020.

„Este cea mai mare provocare a vieții mele. Vreau sa-mi depășesc limitele și să lupt pentru copilul meu!”, declara artista înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura