Părul permanent este din nou în trend

par permanent

par permanentIdeea de păr permanent te duce probabil cu gândul la acel stil de păr foarte creț de tip cască, popular în anii ’80.

Dar adevărul este că lucrurile s-au schimbat foarte mult, iar în prezent părul permanent poate arăta spectaculos. De la onduleuri de tip beach waves în stilul celor purtate de Blake Lively și până la bucle voluminoase perfect definite, toate sunt posibile cu ajutorul noilor proceduri de permanent.

Permanentul funcționează prin folosirea anumitor substanțe chimice care schimbă textura părului, fie că creează onduleuri fine sau bucle masive. În varianta tradițională, hairstylistul va înfășura părul pe bigudiuri și va aplica soluția de permanent care va crea buclele. După ce soluția este lăsată să acționeze, specialistul clătește părul, îl uscă și aplică o substanță care neutralizează soluția și stabilizează forma creată pe păr.

Dar noile formule și tehnici dau o viață nouă procedurii permanent: în locul folosirii bigudiurilor, hairtyliștii pot folosi diverse materiale care te vor ajuta să obții onduleurile perfecte. De exemplu, utilizează materiale textile sau role din spumă.
{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura