Scarlett Johansson și Colin Jost s-au logodit

Scarlett Johansson i Colin Jost

Scarlett Johansson i Colin JostActrița americană Scarlett Johansson și actorul și scenaristul american Colin Jost s-au logodit, după o relație de doi ani, dar nu au stabilit data nunții, potrivit etonline.com. 

 

Johansson, în vârstă de 34 de ani, a mai fost căsătorită de două ori, cu actorul canadian Ryan Reynolds, în perioada 2008 – 2011, și cu jurnalistul francez Romain Dauriac, în perioada 2014 – 2017, cu care are și o fetiță, Rose, în vârstă de 5 ani.

Colin Jost, în vârstă de 36 de ani, a lucrat ca scenarist pentru emisiunea de televiziune „Saturday Night Live”, de pe postul NBC, din 2005, și a fost prezentator al show-ului TV „Weekend Update” din 2014.

Scarlett Johansson s-a remarcat în industria cinematografică la 14 ani, când a jucat alături de Robert Redford în filmul „The Horse Whisperer/Îmblânzitorul de cai”. Ea a devenit celebră în 2003, când a apărut în pelicula „Lost in Translation/Rătăciți printre cuvinte”, regizată de Sofia Coppola, care i-a adus un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriță în rol principal.

De-a lungul carierei, ea a colaborat cu regizori consacrați precum Joel și Ethan Cohen, Brian de Palma, Christopher Nolan și Woody Allen. Ea a primit patru nominalizări la Globul de Aur și a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”.

Cel mai recent film al actriței este „Avengers: Endgame/Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”, care a avut premiera în aprilie.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura