Slatineanacă în trandrețuri cu un sportiv de TOP

Mădălina Ghenea și iubitul ei bulgar, Grigor Dimitrov, au fost surprinși într-o ipostază incendiară. Cei doi amorezi și-au făcut zilele trecute apariția la un eveniment monden și toate privirile au fost ațintite asupra lor. De data aceasta, cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice în Italia. Cum a fost fotografiat cuplul, aflați în paragrafele de mai jos.

Mădălina Ghenea tocmai a bifat o nouă apariție incendiară. Românca în vârstă de 35 de ani este îndrăgostită până peste cap de Grigor Dimitrov. Îndrăgita artistă a fost surprinsă la piscină cu partenerul său, acolo unde s-au amuzat teribil și au făcut multe gesturi de dragoste. Mare le-a fost mirarea fanilor ei când au văzut imaginule cu actrița româncă și sportivul bulgar.

Manechinul a purtat o cămașă albă și o pereche de blugi de culoare deschis, care i-a pus în valoare formele apetisante, în timp ce el a optat pentru un tricou alb și un pantalon negru. Imaginile cu cei doi s-au viralizat rapid, iar internauții au lăsat o mulțime de comentarii în dreptul fotografiilor în care apar cei doi îndrăgostiți.

Mădălina Ghenea, care a apărut cel mai recent în House of Gucci în rolul Sophiei Loren, s-a întâlnit în trecut cu celebrități precum Michael Fassbender, Gerard Butler și Leonardo DiCaprio. De asemenea, vedeta și milionarul român Matei Stratan au o fiică, Charlotte, care s-a născut în 2017.

În ceea ce îl privește pe Dimitrov, acesta a avut anterior relații cu solista de la Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, dar și cu colega sa de breaslă, Maria Sharapova. El s-a despărțit de Nicole în august 2019, după o relație de 4 ani. Zvonurile că relația dintre Nicole și Dimitrov atârna de un fir de ață au început la începutul anului 2019. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea lor la acel moment. Artista a început să se întâlnească cu Grigor în 2015, după ce s-a separat de Lewis Hamilton.

sursa Playsport

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: