”Vii la filmări și dai de asta aici” Theo Rose, reacție neașteptată la vederea Mădălinei Ghenea. Totul a fost filmat și postat pe TikTok

Un video postat de Theo Rose a ajuns viral pe TikTok după ce artista a dat nas în nas cu o figurină din carton ce o reprezenta pe Mădălina Ghenea.

Cunoscută pentru simțul umorului, Theo Rose și-a obișnuit fanii cu videoclipurile sale amuzante și cu reacțiile total neașteptate.

Deși a născut în urmă cu doar o lună, artista a revenit la filmări. 

Theo Rose a dat nas în nas cu Mădălina Ghenea, iar artista a avut o reacție neașteptată

Gata de o nouă zi de filmări, Theo Rose a fost șocată la vederea unei figuri din carton ce o reprezenta pe frumoasa Mădălina Ghenea. Artista a postat videoclipul pe TikTok, alături de mesajul: ”Deprimant să dai cu ochii de Mădălina Ghenea în fiecare dimineață”.”Uite mă ce tristă sunt, când intri la filmări, la locul tău de muncă și dai de asta aici. E frumoasă? Păi și îmi face mie bine când vin și mă uit la ea.Ați adus-o și-n mărime naturală”,  a glumit Theo Rose.Comentariile nu au întârziat să apară, iar fanii au apreciat simțul umorului, dar și naturalețea afișată de îndrăgita artistă.

sursa Kanal d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura