Pensiile românilor, în pericol, din cauza grevei poștașilor

Sindicatul Lucrătorilor Poştali a declanşat de luni greva generală, iar reprezentanţii sindicaliştilor au participat la o şedinţă de şase ore cu oficialii Ministerului Cercetării şi cu managementul companiei. Până acum nu s-a ajuns la  niciun acord, iar penșiile românilor sunt în pericol, vârstnicii riscând să nu primească banii în perioada Paștelui. Premierul Marcel Ciolacu a spus că dacă situația nu se rezolvă, directorul Poștei ar putea fi demis.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marți, despre situația care trenează de prea mult timp la Poșta Română. Premierul a afirmat, într-o serie de declarații de presă susținute după ședința CPN, la sediul PSD, că a avut o discuție atât cu ministrul cât și cu directorul Poțtei Române, Valentin Ştefan.

Am avut o discuție cu domnul ministru (n.r. al Cercetării, Inovării şi Digitalizării) și aseară, și cu directorul Poștei. Le-am zis să rezolve problema cât mai rapid. Dacă, Doamne-ferește, nu ajung pensiile la destinație din cauza unei greve la Poșta Română, cred că domnul director va pleca“, a transmis Marcel Ciolacu, marți dimineață.

Sursă: stiripesurse.ro

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura