Ultima modă în materie de înmormântări: sicriele Barbie, decorate cu steluţe și căptușeală roz

Fascinația pentru Barbie atinge apogeul: o companie de servicii funerare din El Salvador a dus obsesia pentru celebra păpușă la extreme, oferind sicrie roz cu căptușeală decorată cu celebrul personaj de păpușă. Această inovație îți permite să fii un fan dedicat Barbie până în ziua ultimă a vieții – și chiar și după aceea, relatează AP, citat de spotmedia.ro.  Sicriele metalice de culoare roz sunt disponibile la Casa Funerară Alpha și Omega din orașul Ahuachapán, aproape de granița cu Guatemala.

Proprietarul Isaac Villegas a declarat că a oferit opţiunea sicrielor roz înainte de premiera din iulie a filmului Barbie. Dar nebunia care a cuprins America Latină l-a convins să decoreze căptuşeala din pânză a sicrielor cu imagini ale păpuşii.

De asemenea, sicriele sunt decorate cu steluţe. „Mi-am spus: „Trebuie să profităm de această tendinţă””, a spus Villegas despre sicrie, menţionând că „totul a fost un succes”.

El a precizat că firma de pompe funebre a lansat deja o campanie promoţională cu privire la sicriele Barbie şi a vândut 10 dintre ele. Deşi acest lucru nu înseamnă că 10 persoane au fost înmormântate efectiv în ele – mulţi oameni din El Salvador cumpără un pachet preplătit pentru o înmormântare viitoare.

Cum a apărut ideea

Villegas a declarat că, până acum un an, familiile preferau sicriele tradiţionale în culori precum maro, negru, alb sau gri. Dar, în urmă cu un an, a vândut primul său sicriu roz unei familii care dorea ca ruda lor foarte veselă să fie înmormântată într-un sicriu de o culoare mai veselă.

Acum nu intenţionează să revină la trecut, deşi oferă în continuare şi sicrie în culori mai închise. „Vom avea mai multe sicrie roz, pentru că oamenii le cer”, a spus el.

America Latină a adoptat mania Barbie cu tacos şi produse de patiserie de culoare roz, avioane comerciale purtând logo-ul Barbie, reclame politice şi chiar proteste pe tema Barbie.

Sursă: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura