Un polițist drogat, cu mașină neîmatriculată, a fost oprit în trafic

Surpriză pentru polițiștii din Cluj, în timpul unei razii în trafic. Au oprit un șofer care conducea o mașină fără numere de înmatriculare și au descoperit că la volan era chiar unul dintre colegii lor. Ba mai mult, când a fost testat antidrog, a ieșit pozitiv. În plus, agentul nu este la prima abatere. A mai fost acuzat de viol, în urmă cu doi ani. Acum, șefii lui au cerut o anchetă internă.

Polițistul în vârstă de 38 de ani se afla în timpul liber în momentul în care a fost oprit de colegii săi pentru un control de rutină, pe o stradă din comuna Florești. Bărbatul a fost testat cu drugtestul care a arătat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor interzise. În plus, polițiștii au descoperit și faptul că acesta se afla la volanul unei mașini care nu era înmatriculată.

Polițistul a fost dus la o unitate medicală pentru preluarea de probe biologice pentru a stabili cu exactitate dacă a consumat substanțe interzise.

Conducerea IPJ Cluj a anunțat că vor face verificări și că vor fi luate măsurile legale care se impun în acest caz.

Același polițist așteaptă decizia într-un dosar în care este acuzat de viol. Agentul este în continuare angajat al IPJ Cluj, însă cu atribuții restrânse.

Sursă: digi24.ro

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura