Candidat USR PLUS:’Am ales să ne implicăm, nu să plecăm’

usrrrrrrrrrrrrpoza

usrrrrrrrrrrrrpozaCandidații Alianței USR PLUS continua campania electorală. Candidatul după locul 7, Vlad Botoș, a venit astăzi în fața oltenilor pentru a le prezenta viziunea unui antreprenor ce dorește o schimbare.

Vlad Botoș și-a prezentat viziune sa pentru refacerea imaginii țării la Bruxelles. USR  propune implicarea in politică pentru a schimba ceva. Soluțiile lor sunt pentru toate domeniile, pornind de la idea că :’alegem să ne implicam sau plecam”. Acesta susține că soluțiia USR PLUS este una viabilă, inclusiv  pentru schimbarea clasei politice.

‘Noi am ales să ne implicăm. Mare parte dintre colegii mei fac politică după ce termină programul. Noi facem politică pe timpul nostru, pe banii noștri. USR nu are consilieri și primari, care să facă politică pe banii statului. Noi am ales să ne implicăm, nu să plecăm din țără’, a declarat Vlad Botoș, candidat USR PLUS.

 Cei din Alinața lui Cioloș spun că deși oamenii vor o schimbare, faptul că nu au in partid persoane cu o imagine deja formată, pentru ei este un handicap.

Potrivit președintelui USR Olt, Silviu Anton, organizația județenă s-a mărit in cei trei ani de la inființare. Sâmbătă vom deschide organizația de la Caracal. ”Am reușit să găsim acolo o echipă bună. In acest moment avem organizații in sudul județului, dar din păcate in nord nu am reușit”, a completat Anton.

{module GAdsense articol}

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: