Marcel Ciolacu: „Prim-miniștrii se schimbă unul pe an. Și eu o să mă schimb cât de curând”

Premierul României, Marcel Ciolacu, spune că prim-miniștrii se schimbă unul pe an și că el al zecea din seria aceasta.

Șeful Executivului a mai spus că ”și eu o să mă schimb cât de curând, fiindcă mandatul este până la sfârşitul anului”. Marcel Ciolacu a spus că nimic nu se poate implementa în țara noastră fără cea mai stabilă structură a administraţiei româneşti, administraţia locală, primarii şi preşedinţii de CJ, care au un mandat stabil de 4 ani.

”Nimic nu se poate implementa în România fără cea mai stabilă structură a administraţiei româneşti, administraţia locală. Fără primari, preşedinţii de Consilii Judeţene, care sunt stabili pentru 4 ani. Prim-miniştrii, aţi văzut, că se schimbă unul pe an, eu sunt al zecelea în această serie de prim-miniştri, şi eu o să mă schimb cât de curând, fiindcă mandatul este până la sfârşitul anului”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, la Dezbaterea „Comunităţi europene pentru România”, a afirmat Ciolacu.

Premierul a mai spus că ”stabilitatea în schimb a a rămas la primari, ei sunt partenerii principalui ai românilor, ei dezvoltă comunităţi”.

”Guvernul trebuie să vină cu strategiile, cu reformele şi cu o implementare mult mai uşoară care să respecte regulile de transparenţă foarte clare ale UE”, a adăugat Ciolacu.

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura