Marian Doldurea candidatul PSD la funcția de primar al Municipiului Caracal

87501387 2616062685302912 536537304710250496 n

87501387 2616062685302912 536537304710250496 n

În după amiaza zilei de joi, la sediul PSD din  Caracal, președintele Organizației Județene Marius Oprescu, a anunțat candidatura domnului Ion Marian Doldurea pentru funcția de primar al municipiului la urmatoarele alegrei locale. La acest eveniment au mai luat parte, Virgil Delureanu secretarul general al Organizației, deputatul Dan Ciocan, deputatul Marius Iancu, actualul primar, Liviu Radu şi Florin Barbu.

“La Organizația  Caracal în urma studiilor sociologice pe care le-am făcut și după ce am stat de vorbă cu toată lumea, am stabilit candidatul. Înainte de a anunța candidatul, vreau să-i mulțumesc domnului primar Liviu Radu care a făcut multe pentru această localitate, dar din păcate am hotărât astăzi în urma studiilor efectuate a ieșit că este mai bine să mergem cu domnul Marian Doldurea,candidat la Primăria Caracal. Este o sarcină grea, rezultatele Organizației Caracal de-a lungul timpului   se datorează domnului primar Liviu Radu , domnului deputat Dan Ciocan și a altor oameni din Organizație, toate aceste rezultate au fost ţinute la un anumit nivel mai precis în poziția de câștigători. Sunt convins că vom reușii acest deziderat de a câștiga din nou Primăria Caracal”a spus Marius Oprescu președinte  Organizației Județene.

Doldurea a ţinut sa precizeze că se simte onorat că va reprezenta PSD-ul la următoarele alegeri locale: „Mă simpt onorat să fiu astăzi aici în calitate de candidat pentru funcția de primar Le mulțumesc pentru această oportunitate cetățenilor orașului și tuturor colegilor mei de partid, celor care în ultimele luni m-au încurajat să mă gândesc la o posibilă implicare a mea în campania pentru alegerile locale, în calitate de candidat la funcția de primar.  A fost pentru mine o dovadă de recunoaștere a cea ce am făcut ca cetățean al Caracalului. A fost și o dovadă a faptului că oamenii au încredere în mine” a declarat candidatul PSD la funcția de primar al Municipiului Caracal.

Şi deputatul Marius Iancu a ţinut să-l felicite personal pe Marian Doldurea: „Îl felicit și îi urez mult succes pe acest drum pe care a pornit pentru modernizarea municipiului Caracal, locul unde istoria se îmbină perfect cu viața cotidiană.” a declarat Iancu.

{module 126}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: