Misiune grea în următoarele luni pentru noua conducere a PSD

oprescu

oprescuSchimbările din ultima săptămână în rândurile social democraților sunt menite să aducă liniștea în partid.

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat la ultima întâlnire cu reprezentanții media că misiunea celor aflați acum la cârma PSD-ului este să păstreze majoritatea şi să ducă la capăt programul de guvernare.

Marius Oprescu a declarat că noul preşedinte executiv al partidului, Paul Stănescu, era persoana cea mai credibilă pentru această funcţie și a ținut să-l felicite prin intermediul presei. 

„Misiunea acestei conduceri pentru următoarele luni este să țină echipa unită. Este necesar să reușim păstrarea majorității, pentru că avem un program de guvernare care trebuie dus la capăt. Despre domnul Paul Stănescu pot spune că era persoana cea mai credibilă pentru această funcție pentru că, așa cum știți, e aproape un an de când organizația din Olt, prim vocea domnului președinte Paul Stănescu, a tot vorbit despre un management defectuos la nivelul conducerii centrale a partidului. Iată că au venit alegerile europarlamentare, care ne-au demonstrat acest lucru. PSD a coborât de la 46% la alegerile parlamentare, la 23% la europarlamentare. Practic, am pierdut jumătate din procentele pe care le-am avut. Această situație e cauzată nu de un program de guvernare prost, pentru că s-au făcut multe lucruri bune în țară, este cauză de un management defectuos și de o proastă comunicare”, a declarat preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.

{module GAdsense articol}

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: