Moț:’ Decizia PSD de a avea un candidat propriu la prezidențiale este una firească’

mot politica

mot politicaDecizia conducerii PSD de a avea candidat propriu la alegerile prezidențiale a fost salutată de președintele PSD Slatina, Emil Moț.

‘Decizia PSD de a avea un candidat propriu la prezidențiale este una firească. Suntem un partid mare, cu soluții, care își asumă responsabilități. Votanții și simpatizanții noștri așteaptă să vadă cei trei trandafiri pe buletinul de vot. Totuși, decizia CEX trebuie urmată de alegerea acelui candidat care ne poate duce cu siguranță în turul al doilea și care îi poate pune cu adevărat probleme președintelui Iohannis. Nu este nici timpul experimentelor, nici al politicianismelor. Sondajele de opinie nu trebuie să fie un alibi pentru înțelegeri netransparente, ci o modalitate de a găsi cea mai bună strategie electorală. Avem nevoie de cel mai bun candidat pentru a câștiga din nou alegerile prezidențiale. Opțiunile sunt destul de clare’, a transmis Moț, pe pagina sa de socializare.

 De altfel, acesta și-a declarat susținere pentru Gabriela Firea in postura de candidat pentru Cortoceni din partea partidului.

Viorica Dăncilă a anunțat că viitorul prezidențiabil va fi validat in Congresul de pe 3 august.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura