Mutări și permutări în PNL OLT

Liviu Voiculescu despre anticipate
Liviu Voiculescu despre anticipateLiderul PNL la Olt, Liviu Voiculescu a susținut vineri o conferință de presă în care a vorbit pe larg despre alegerile anticipate. În opinia sa alegerile anticipate nu sunt un moft, sunt o necesitate.

Referitor la alegerile locale din iunie, Partidul Național Liberal de la Olt a stabilit în peste 70 de localități candidații. Decizia de a nu mai candida la Primăria Cungrea și-a motivat-o și în cadrul întâlnirii cu presa.  
„Știți că am mai făcut public intenția mea de a nu voi mai candida la funcția de primar al comunei Cungrea. Această responsabilitate, am stabilit împreună cu echipa mea de acolo, îi va reveni administratorului public Vlad Cosmin care a fost, ca să zic așa, mâna mea dreaptă acolo și, de vreun an de zile, practic el este cel care coordonează activitatea primăriei acolo. El a fost desemnat candidatul pentru alegerile locale”, a declarat liderul PNL Olt.

Întrebat de ziariști ce decizie a luat cu privire la cariera sa politică, liderul PNL Olt a declarat că deocamdată nu poate dezvălui proiectul său politic, dar a lăsat să se înțeleagă că își dorește o funcție fie la Consiliul Județean Olt, fie în Parlamentul României. 

Referitor la celelalte candidaturi în special pentru cele două municipii, Slatina, respectiv Caracal lucrurile rămân neschimbate. Liberalii merg în continuare pe mâna lui Mario De Mezzo la Slatina, iar la Caracal cu Cristian Conea de profesie medic.  
 
Lista pentru parlamentare este în continuare deschisă, liberalii și-au propus să câștige la Olt, o funcție de senator și două de deputat, pentru a treia funcție de deputat sunt sceptici și au declarat că va fi o bătălie mai grea. 
 {module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d