PNL merge la SLATINA pe mâna lui Voiculescu

Voiculescu primarie

Voiculescu primarie Decizia a fost luată marți seară, în cadrul ședinței Biroului Municipal Slatina unde candidatul de până atunci oficial pentru funcția de primar, Mario de Mezzo a fost înlocuit cu președintele organizației județene, Liviu Voiculescu.  

Motivul pentru care s-a ajuns aici a fost faptul că Mario de Mezzo nu a reușită să se plaseze pe un loc fruntaș în sondajele de opinie comandate de PNL. 

Anunțul a a fost făcut public de președintele Liviu Voiculescu în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL OLT unde a fost invitat și președintele organizației municipale de la Slatina, Viorel Dumitrescu. 

Potrivit celor doi lideri de partid, Mario de Mezzo rămâne în echipa PNL și va lucra pentru partid astfel încât să scoată un rezultat bun la alegerile locale din vară. 

Liviu Voiculescu a declarat că este dispus să facă o alianță cu USR și PMP pentru alegerile locale de la Slatina, o alianță… pentru binele slătinenii. În acest sens este deschis unor negocieri cu liderii celor două formațiuni politice.  

Așadar se animă lucrurile pe scena politică de la Slatina, vom asista la o luptă directă între PNL și PSD așa cum au mai fost și în alte bătălii politice.

„Campania pe care noi o vom face va fi o campanie strict pozitivă. Las responsabilitatea acestor chestiuni nelalocul lor în ograda adversarilor noștri de la PSD. Noi vom face o campanie electorală pozitivă. Nu o să atac primarul municipiului Slatina pentru că din discuțiile cu slătinenii a reieșit că nu își face treaba și Slatina nu este bine administrată și sunt probleme mari, chiar dacă acum pe ultimele luni de mandat s-au trezit și au ieșit cu fel și fel de investiții, multe dintre ele promise an de an, dar nerealizate până acum”, a declarat Voiculescu.

Să sperăm că vă fi o campanie electorală frumoasă fără atacuri și mizerii aduse candidaților pentru Primăria Slatina.  

{module GAdsense articol} 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: