PSD Olt, își menține poziția de lider

stanescu olt

stanescu oltÎn Olt, PSD își menține poziția de lider. Victorie la alegerile de pe 26 mai pentru social-democrați în județul Olt, PSD ocupând prima poziție în majoritatea localităților.

Potrivit numărătorii paralele a principalelor partide politice, PSD a câștigat în județul Olt în orașele: Slatina- 29,70%, Caracal- 34.00%, Balș- 35,13%, Corabia- 39,34%, Drăgănești- Olt- 39,58%, Piatra Olt- 45,45% și Potcoava- 48,27%. Organizația de la Olt a câștigat în peste 90% din localitățile județului, astfel că PSD Olt este pe locul al doilea în ierarhia internă a organizațiilor Partidului Social Democrat.

„Mulțumesc electoratului oltean pentru încrederea acordată și în acest tur de scrutin. A fost un vot mult peste media națională, cu o prezență masivă, un vot care ne onorează și ne demonstrează că stilul de campanie cu  care ne-am obișnuit electoratul, o campanie corectă, bazată pe fapte, pe discuții din poartă în poartă cu fiecare alegător, fără agresivitatea pe care am văzut-o la alți competitori, este cel care i-a convins și de această dată pe cei peste 50% dintre alegătorii din Olt, care s-au prezentat la urne. Votul național, însă, a fost un semnal de alarmă pe care trebuie să-l luam foarte atent în seamă și să ne concentrăm pe un management serios în dezbaterea tuturor temelor naționale. Avem însă puterea de a reveni în topul preferințelor electoratului, pentru că PSD este un partid puternic” , a declarat Paul Stănescu. Rezultatele de duminică certifică poziția pe care trebuie să o dețină organizația de la Olt în partid, mai ales că PSD Craiova a pierdut alegerile în fața USR PLUS. PSD Olt s-a clasat în ierarhia națională, pe locul al II lea, după Teleorman. Astăzi, în urma ședinței de la București, în partid a început schimbarea echipe manageriale. Senatorul de Olt, Paul Stănescu  a preluat marți funcția de președinte executiv, deținută până ieri de Viorica Dăncilă. Noua echipă a fost certificată în CEx.

 {module GAdsense articol}

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura