Rareș Bogdan și liderii PNL, baie de mulțime la Slatina

rares

raresNumărul unu pe lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a ajuns vineri la Slatina după ce a făcut o oprire și în Balș.

Fostul jurnalist și Ludovic Orban, președintele partidului alături de europarlamentrul Marian-Jean Marinescu, deputatul PNL Olt, Gigel Știrbu, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu și alți membri PNL au stat de vorbă cu cetățenii și au împărțit flori doamnelor.

rares 2

Aceștia au fost primiți de slătineni care le-au strâns mâinile și au ascultat sfaturile primate din partea liberalilor. Mai mult chiar, Rareș Bogdan s-a arătat plăcut surprins de modul în care a fost primit la Balș și Slatina. Acesta a declarant că nu se aștepta ca într-un oraș, reședință de județ unde se cunosc simpatiile pentru PSD oamenii să reacționeze atât de plăcut.

 

rares 3După întâlnirea din fața sediului PNL Olt, liberalii au plecat pe jos până în Piața Zahana și Centrul orașului, pe esplanadă unde s-au întâlnit cu oamenii simpli dar și simpatizanții acestora.

Candidatul de pe primul loc pe listele PNL pentru europarlamentare a avut și un mesaj pentru oameni.

„Nu am cum să înțeleg cum un astfel de județ a votat atâta amar de ani PSD. Cred că e momentul să se trezească, e momentul să se ridice oltenii și să spună clar: ”Domne, am fost prostiți 30 de ani. Noi nu avem nimic cu acest partid neo-bolșevic, este momentul unei schimbări. A fost o surpriză mai mult decât plăcută să vedem maşini oprindu-se, oameni oprindu-se şi făcându-ne semnul victoriei, oameni ieşind din magazine, doamne sau domni care au venit la noi pentru a ne adresa îndemnuri de victorie, şi suntem în ceea ce se numeşte un judeţ roşu. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Balş“, a mai precizat acesta.

conferinta rares

De asemenea, Rareș Bogdan a făcut precizări și despre propunerea lui Eugen Nicolicea pentru Ministerul Justiției, pe care o intitulează ca fiind un „șoc real”. După întâlnirea cu oamenii din Slatina, liberlii au avut și o conferință de presă unde au răspuns întrebărilor din partea reprezentanților media.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura