„S-a terminat cu jocurile de culise, s-a terminat cu nemunca”

PNL Olt

PNL Olt Liderii PNL Olt sunt puși pe fapte mari.

La mai bine de o săptămână de la alegerile europarlamentare, după ce și-au numărat voturile bob cu bob și mai ales după ce au început marea curățenie în partid, lideri de la PNL Olt au ieșit într-o conferință de presă.

Subiectele conferinței au fost bazate pe ultimele evenimente de pe scena politică. Ceea ce ar fi însă de punctat ar fi determinarea liberalilor olteni de a face curățenie în partid, dar mai ales de a se reorganiza pentru următoarele bătălii politice. Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, alături de președintele PNL Slatina, Viorel Dumitrescu şi prim- vicepreședintele organizației județene a PNL Olt, primarul comunei Studina, Marian Vasile, au spus clar că de această dată PNL trebuie să se facă remarcat prin acțiunile politice care urmează, dar mai ales prin rezultatele de la prezidențialele din toamnă și localele din 2020.

Pentru a avea rezultate bune în partid Liviu Voiculescu a spus clar că în PNL nu se mai acceptă greșeli.

„În cadrul filialei Olt s-a terminat cu jocurile duble, s-a terminat cu jocurile de culise și s-a terminat cu nemunca. Cine vrea să rămână alături de noi cu mare drag îi suntem buni prieteni, buni colegi. Cine dorește să aibă o atitudine duplicitară, să joace și cu PNL-ul și cu PSD-ul așa cum din păcate s-a mai obișnuit prin filiala noastră, fie că este vorba de primari, parlamentari, consilieri județeni, consilieri locali nu se mai poate acest lucru, atâta timp cât eu și colegi mei”, a punctat politicianul oltean.

{module GAdsense articol}

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura