Stănescu o susține pe Firea pentru Cotroceni

paul stanescu firea

paul stanescu fireaPreședintele PSD Olt, Paul Stănescu consideră că niciunul dintre social-democrații testați in sondajul partidului nu e bun. „Singura cu șanse e primarul Capitalei, doamna Firea”, a declarat Stănescu.

Declarația liderului PSD apare în contextul în care candidații testați în sondaje de partid nu au șanse să ajungă în turul doi la prezidențiale iar Viorica Dăncilă a anunțat public că este dispusă să candideze dacă partidul i-o cere. Însă  Stănescu a subliniat faptul că un candidat comun susţinut de ALDE PRO-România şi PSD ar fi singurul capabil să câştige prezidenţialele. 

‘De la PRO-România, singura variantă de luat în considerare ar fi fost Victor Ponta, dar acesta a declarat ferm că nu intenționează să candideze anul acesta. De la ALDE, exisă o singură opțiune, dl Tăriceanu, care este un candidat redutabil, cu un profil foarte bun, dar care ar porni în această competiție cu un handicap major, dat de dificultatea de a mobiliza acest colos numit PSD în jurul unui candidat din alt partid. Prin urmare cea mai bună variantă ar fi ca PSD să propună un prezidențiabil cu mare notorietate și un indice de favorabilitate la o cotă foarte înaltă. Din păcate, indiferent câte sondaje s-ar mai face, în acest moment avem în partid o singură persoană care s-ar califica pentru această competiție, și anume primarul general al Capitalei, dna Gabriela Firea, cea care în ultimii 3 ani, invariabil, în toate cercetările sociologice, a împărțit primele două locuri la capitolul încredere în personalități politice cu președintele Iohanis’,  a precizat Stănescu intr-un comunicat de presă.

De aceeași părere este și liderul PSD Slatina, Emil Moț care, în urmă cu două zile a scris pe pagina sa de Facebook, că nu mai e timp pentru „experimente și încercări”, ci trebuie maximizată „cea mai bună variantă”, Gabriela Firea.

Totodată, Gabriela Firea a declarat că nu exclude să se înscrie în cursa pentru Cotroceni, susținând că va face da un răspuns săptămâna viitoare. „Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ”, a declarat Firea într-o intervenție la Antena 3.

{module GAdsense articol} 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura