Stânga NU este puternică la Caracal!

caracal primarie

caracal primarieCaracalenii sunt oameni liniștiți. Mă rog, nu chiar atât de liniștiți dacă e să ne luăm după evenimentele din ultimul an, evenimente ce i-au făcut și mai cunoscuți, păcat că nu cu fapte frumoase, dar în orice caz nu reacționează atunci când sunt călcați în picioare de administrație, atât locală cât și centrală.

De aia poate nu ar trebui să surprindă pe nimeni că Municipiul Caracal este condus de aproape 30 de ani de PSD. Chiar și în 2004, atunci când românii au votat masiv împotriva lui Adrian Năstase, tot PSD a câștigat alegerile de la Caracal.  De asemenea, în consiliul local și cel județean, tot PSD a tăvălit gogoașa prin zahăr. Să nu mai vorbim de reprezentanți în Parlament. Numai în ultimii 10 ani, Romanațiul a dat țării doi deputați, pe Florin Iordache și pe Dan Ciocan, dar și un senator, Paul Sănescu, care promiteau că vor scalda în lapte și miere Caracalul, respectiv județul Olt. Ei bine, nu numai că nu a fost așa, dar parcă orașului i-a mers din ce în ce mai rău sub egida PSD.

Tot în ultimii 10 ani, au schimbat trei candidați la funcția de primar al orașului. De fiecare dată au avut mână proastă și au revenit asupra nominalizării. Din cauza luptelor și orgoliilor interne, stânga n-a reușit, la Caracal, să vină cu un primar de succes, înșelând tot mai mult aștepările electoratului. Canibalizarea internă a PSD Caracal îi dă șanse maxime liberalului  Cristian Conea, medic legist, candidat la funcția de primar al urbei. Venit și el din rândul social democraților, acesta s-a săturat de bâlbâielile și gloanțele oarbe ale liderilor PSD și dorește o altfel de administrație, în care Caracalul să își recapete frumusețea și bogația de altădată, fapt ce l-a făcut să o cotească spre PNL. În aceeași luptă, PSD strâns cu ușa, își aruncă ultimul samurai, piesa considrată cea mai valoroasă, cu care crede că va pune, din nou, mâna pe primărie, pe omul de afaceri Marian Doldurea. Acesta din urmă, mare iubitor de cultură, dar și de putere și avuție, s-a aflat în spatele tuturor primarilor PSD pentru care a girat în fiecare campanie și de care s-a debarasat când interesele personale au fost în altă direcție. Cam așa stau lucrurile în capitala Romanațiului, vom vedea în viitorul apropiat pe mâna cui vor merge caracalenii și de data aceasta, sperăm că nu vor alege tot o carte… proastă. Până una alta vor curge râuri de cerneală, sponsorizată sau nu, care-l vor aminti în mod plăcut sau nu pe candidatul PSD. 

 {module GAdsense articol}

 

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d