Un liberal a demisionat din CJ

baietica

baietica

 Cu un an înainte de alegerile locale,  liberalii fac schimbări în rândul conilierilor județeni. După ‘curățenia’ din partid, făcută de Liviu Voiculescu, au apărut ‘consecințe’ și în echipa PNL din CJ.

Tomel Băețică, unul dintre liberalii ‘pedepsiți’ și-a dat demisia din funcția de consilier județean. Astăzi în ședința de Consiliul Județean a  fost adusă a fost prezentată și demisia acestuia. Potrivit președintelui PNL Slatina, Viorel Dumitrescu, fostul  consilier nu și-a dat demisia din partid. Băețică a depus jurământul şi a ocupat oficial postul la şedinţa de Consiliu Județean Olt, desfăşurată în data de 26 iulie 2018. Băețică este de profesie inginer agronom. Acesta a absolvit Liceul Militar Mihai Viteazul din Alba-Iulia și Facultatea de Agronomie Craiova. Tomel Băețică are 35 de ani și este vicepreședinte al Sindicatului Producătorilor Agricoli Olt.

Este consilierul nostru PNL de la Izbiceni, Tomel Băețică, un băiat excelent. El are un SRL pe agricultura și este foarte implicat și pe bună dreptate a recunoscut că nu are timp să se implice în partea politică în perioada aceasta.  Drept urmare urmare și-a dat demisia și nu a fost niciun alt motiv. Nu și-a dat demisia din Partid. Locul său va fi luat de cine urmează pe listă”, a declarat Viorel Dumitrescu, președintele PNL Slatina.

 Tomel Băețică s-a aflat pe lista membrilor de partid “urechiați” de președintele Liviu Voiculescu, după alegerile europarlamentare. Acesta nu a fost exclus din partid, ci din Biropul Permanent Județean al PNL OLT. Potrivit lui Liviu Voiculescu, în Consiliul Judetean,  Băiețică va fi inlocuit  cu Cătălin Giurea.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura