UPSC, acuze grave la adresa celor din PSD, PNL și USR

UPSC OLT SIMA Sabin Nicu si Stoenica

UPSC OLT SIMA Sabin Nicu si StoenicaReprezentanții formațiunii politice Uniunea Populară Social Creștină în frunte cu Stelian Sima, au susținut alături de președintele filialei de la Olt, Sabin Nicu și a președintelui de municipiu la Slatina, Ștefan Stoenică o conferință de presă la sediul partidului.

Cei trei au făcut o radiografie a ceea ce se întâmplă pe scena politică și au ținut să-și arate dezamăgirea față de partidele adversare, în special PSD și PNL. „Prin devansarea alegerilor parlamentare se încearcă o nouă forțare a legii. Cele două partide parlamentare, PSD și PNL+PD-L, inclusiv USR, forțează legea, printr-un troc meschin, pentru alegeri anticipate, fără alegeri pentru primari în două tururi, pentru eliminarea partidelor mici, partidele neparlamentare”, este de părere președintele UPSC, Stelian Sima. În aceeași ordine de ideei Uniunea Populară Social Creștină consideră că dezbaterile din comisiile parlamentare, pentru audierea miniștrilor, referitoare la acordarea unui vot pentru investirea unui nou guvern Orban, este o… mascaradă. Stelian Sima este de părere că unul dintre avantajele substanțiale ale așa numitului troc politic este tocmai faptul de a elimina pluripartidismul, (în special partidele mici, neparlamentare), pentru a rămâne în forul legislativ doar PSD, PNL și USR.

Referitor la strategia politică la nivel județean, cei trei lideri au dezvălui faptul că se pregătesc intens pentru alegerile locale. În acest sens, președintele Organizației UPSC Olt, Sabin Nicu, a menționat că „…la nivelul județului am reușit să depășim țintele pe care ni le-am propus. În acest moment avem definitivate liste complete pentru mai mult de 50% dintre cele 112 localități ale județului”.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: