USR-PLUS asaltată cu cereri de adeziune

usrrr plussss

usrrr plussss

Impulsionați de scorul de la alegerile Europarlamentare, USR-riștii iși intăresc atât alianța cu PLUS, cât și organizația de la Olt. Aceștia susțin că incă de luni au primit oferte pentru noi membri, dar ei iși pastrează rigurozitatea selecției. Regulile impuse organizaţiilor sunt acelea ca 80% din membrii unei structuri să fie oameni noi în politică, însă fiecare adeziune va fi discutată separat. 

„A doua zi după alegeri, la poarta unuia dintre membrii noştri a venit cineva şi a spus: eu vreau să fac organizaţie. Sunt şi cazuri din astea, noi facem o selecţie amănunţită, avem nişte criterii de integritate, în USR nu se poate intra oricum, în sensul în care persoane cu probleme penale nu au ce să caute, iar dintre cei care au mai făcut politică, da, pot veni, dar nu orice fel de persoane“, a declarat Gheorghe Bondoc, vicepreşedinte USR Olt

„Pentru noi este un început bun. Se poate şi mai bine de-atât, ne-am apucat de muncă începând de-a doua zi după alegeri, ştim capitolele la care nu am excelat în judeţul Olt şi încercăm să îndreptăm, ca următoarele alegeri să ne prindă şi mai bine pregătiţi şi să obţinem un scor şi mai bun, pentru că noi suntem convinşi că putem un scor şi mai bun în judeţul Olt. Suntem pe val şi cel mai greu de gestionat este succesul“, a declarat şi coordonatorul Plus Olt, Daniel Militaru.
 Până in acest moment USR are in județ are organizații in  doar 11localități  și mai multe perspective de imbunătățirea infrastructurii de partid. Deja există premisele unei noi organizații la Olt.  La Cungrea urmează să fie deschisă o nouă organizație, acolo unde este primar seful PNL Olt , Liviu Voiculescu.

‘ Există discuții ca in perioada următoare să deschidem o organizație la Cungrea’, a completat Silviua Anton, președinte USR Olt.

Alianța USR PLUS se pregătește pentru prezidențiale, iar faptul că, la scrutinul de duminică au reușit un scor foarte bun ii impulsionează să facă o opoziție mult mai acerbă, atât in teritoriu, cât și la nivel central. In acest moment atât in țară, cat și in Olt, USR PLUS s-a clasat pe locul trei după PNL și PSD.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: