Anunt

AnuntS.C. PIRELLI TYRES ROMÂNIA S.R.L., anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite de către A.P.M.Olt, în cadrul procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru „PLAN URBANISTIC ZONAL – INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN ŞI STABILIRE ZONĂ FUNCŢIONALA INDUSTRIALĂ în Slatina. Tarla 43/2, judeţul Olt: planul nu necesită evaluare de mediu şi nici evaluare adecvată urmând a fi supus procedurii de adoptatare fără aviz de mediu.

 

Documentaţia care a stat la baza luării deciziei etapei de încadrare revizuite şi proiectul deciziei etapei de încadrare revizuite pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 800– 1400 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro.

Publicul poate formşu la cmoentarii privind decizia etapei de încadrare revizuite pe care le trimite în scris Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura