Caracalenii vor avea un spital modern

ambulatoriul

ambulatoriul

Cei din conducerea locală pun la punct ultimele detalii în cadrul unui proiect important care vizează modernizarea ambulatoriului de specialitate din cadrul unității medicale.

Proiectul „Reabilitarea, modernizarea și echiparea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Muncipal Caracal” va fi finanțat în proporție de 70% prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014 – 2020, Axa Prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, Operaţiunea 8.1 Creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate, comunitare şi a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace şi isolate, restul fiind asigurat de la bugetul de stat. Valoare totală a investiţiei este de 10.277.004,72 lei, iar durata de execuție a lucrărilor va fi de aproximativ 30 de luni.

Consilierii locali ai municipiului Caracal au aprobat zilele trecute unele modificări în ceea ce privește  proiectul de hotărâre privind documentația de avizare a lcurărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții , acesta fiind ultimul pas înainte de semnarea contractului. Cei din conducerea locală speră la lucrările să fie demarate cât mai curând.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: