DSP Olt pe urmele unui slătinean

slatinean covid

slatinean covidUn slătinean a intrat în contact cu italianul care a adus virusul COVID -19 în țară. Acesta a stat în imediata apropiere a italianului, pe data de 22 februarie, în avionul care i-a dus de la Craiova la Bologna.

În acest moment, DSP Olt, care a aflat despre caz din presă, este pe urmele olteanului suspect ca ar fi infectat cu COVID 19.

Potrivit medicului Marinela Madan, slătineanul se află acum într-un hotel din Capitală. 

„Un bărbat a plecat în 22 februarie cu o cursă, roşu din punctul nostru de vedere, spre Italia şi s-a întors în 25 februarie pe Aeroportul Craiova. Am luat legătura cu DSP Craiova, ei au confirmat, numai că informaţiile la noi nu au ajuns. Înţeleg că persoana este acum la Bucureşti, într-un hotel. A intrat în categoria contacţilor direcţi, a fost în avionul Craiova-Bologna cu italianul. S-a intors pe altă rută, în 25 februarie. Nu am ştiu nimic despre el. Am aflat astăzi. Este în Bucureşti şi se pregăteşte de un examen”, a  declarat  medicul Marinela Madan.
Cât despre tânărul căutat astăzi, în cele din urmă, de către autorităţi, acesta şi-ar fi petrecut ultimii ani mai mult în străinătate. Din 25 februarie, de la revenirea în ţară, nu ar fi ajuns, însă, în judeţul Olt, spun alte surse oficiale.  DSP Olt a comunicat situaţia despre care a luat cunoştinţă către DSP Bucureşti.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: