Preşcolarii de la „GPP Nr. 1” din Slatina au vizitat stomatologul

dentist vizita copii

dentist vizita copiiChiar dacă cei mici sunt în vacanța de vară, la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 din Slatina se desfășoară cursurile Grădiniței de Vară.

specialist dentist vizita clinica VictoriaDoamnele Cătălina Urlan și Mădălina Drugă, cadre didactice au grijă ca cei mici care merg la aceste cursuri să se simtă ca în vacanță. Astfel că zilele acestea au planificat o vizită la stomatolog, întocmai pentru a învăța prin joacă ceea ce implică această activitate.

Totul a culminat cu o vizită la Clinica Dentară Victoria – Slatina acolo unde au făcut cunoștință cu atmosfera cabinetului stomatologic. Medicul specialist stomatolog, Arin Lupașcu, le-a descris micuților pacienți echipamentul medical existent și modul de folosire al unor instrumente, încurajându-i totodată să vină la controale periodice pentru a preveni apariția cariilor.

Echipa medicului Arin Lupașcu care a coordonat această vizită a fost formată din dr. Bogdan Ioniță, asistent medical Mădălina Ristea și asistent medical Irina Țăndărică.  

Copiii s-au așezat pe rând pe scaunul dentar, li s-au prezentat părțile componente ale acestuia si chiar au primit cadou fructe și mini-paste de dinți. Este de apreciat faptul că acest eveniment a constituit un prim pas în ceea ce privește construirea relației medic-pacient, bazată pe comunicare și încredere.

{youtube}CVfaM672G_8{/youtube}

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: