Doi frați ajutați de primarul din Bălteni

Un primar din Olt a întins o mână de ajutor pentru doi frați ce locuiau într-o cocioabă. Pentru cei doi soarele a răsărit într-un final. Acum, frații Eremia vor avea o casă.

Cei doi bărbați de 50 de ani, respectiv 58 de ani, bolnavi și care supraviețuiesc doar din ajutor social, termenul de ”acasă” a recăpătat o altă valoare după mult timp. Cei doi nu au familie, nu au fost căsătoriți, iar singura care le-a purtat de grijă, mama, a murit în urmă cu câțiva ani.

Primarul din Bălteni, Tudor Marineață, a reușit să găsească soluții, iar acum cei doi au o casă.

‘Oamenii au nevoie de oameni…… Fiecare om are durerile lui, răni care nu se văd, răni vindecate, răni care încă mai sângerează… fiecare om are lacrimile lui, dureri nespuse…

Oamenii au nevoie nu doar de cuvinte, uneori au nevoie şi de fapte, oamenii au nevoie de dragoste, au nevoie de susţinere, să ştie că lângă ei există suflete. În jurul nostru sunt oameni cărora le plânge sufletul. Sunt oameni căzuţi, care au nevoie de oameni..

Uneori suntem surzi la durerea altora, uneori nu vedem lacrimile celorlalţi, uităm de cuvinte, de fapte, de suflete. Oamenii nu sunt doar ceea ce vezi, oamenii sunt suflete, dureri, tăceri…Oamenii au nevoie de oameni..’, a postat pe pagina de socializare, Tudor Marineață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura