Zi specială pentru Piatra Olt

1

1Anual locuitorii oraşului Piatra Olt sărbătoresc Ziua Oraşului de Sfinții Împărați ’’Constantin și Elena”.

Autoritățiile locale au organizat cea de-a XVIII-a ediţie cu invitați de seamă.Evenimentul a debutat ca în fiecare an cu ceremonia de premiere a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

3 13 cupluri au fost premiate de edilul Tudor Udrescu și viceprimarul Nicușor Rada. Pe scena amplasată în centrul oraşului au urcat rând pe rând interpreţi de seamă şi dansatori din localitate dar și invitați speciali. Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu a prezentat evenimentul.5

Pe scenă au evoluat artistul popular, Ion Creţeanu, Simona Monete, Nicolae Datcu, Olguţa Berbec și Adrian Enache. Delia a încins la propriu atmosfera. Sute de locuitori ai orașului dar și cetățeni din comunele vecine au venit la Ziua Orașului Piatra Olt.

4

La eveniment au venit și autoritățile județene în frunte cu prefectul de Olt, Silviu Neacşu, preşedintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, deputatul Marius Iancu dar și reprezentanți ai instituțiilor publice din instituțiiile deconcentrate. „Astăzi, de ziua orașului nostru, vă doresc tuturor multă sănătate și înțelegere, iar orașului Piatra Olt îi doresc să devină din ce în ce mai frumos și mai primitor! Cu ajutorul bunului Dumnezeu și împreună cu dumneavoastră, cetățenii orașului, vom reuși să aducem acest oraș acolo unde ne dorim cu toții. Născut și crescut în acest oraș, mă leagă de el multe și îmi doresc să se întâmple cât mai multe lucruri frumoase aici!”, a transmis Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

2

La rândul lor atât edilul cât și viceprimarul au transmis mesaje către cetățeni. Aceștia își doresc să facă din Piatra Olt un oraș european de care cetățenii să fie mândri. 

7După o călătorie în cultura populară a oltenilor, finalul de seară i-a aparținut celui mai în vogă artist român al momentului: Delia. Aceasta este o prezență constantă în topurile muzicale naționale. Cei din Piatra Olt au avut parte de una dintre cele mai grandioase producții muzicale realizate vreodată în orașul lor.

8

Show-ul îndrăgitei artiste a fost unui incendiar, cu jocuri de lumini și umbre, dar și efecte 3D. Autoritățile locale s-au întrecut pe ele în acest an, finalul zilei orașului a fost unul incendiar, minute bune pe cer au fost aprinse artificiile mult așteptate care au fost un spectacol de vis pentru cei prezenți. 

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura