Ziua Instituției Prefectului, marcată la Slatina

Astăzi, sute de olteni au marcat Ziua Instituţiei Prefectului. Acţiunea a fost destinată tuturor celor care au avut curiozitatea de a afla cum funcţionează instituţia, ce face reprezentantul Guvernului Ciolacu în teritoriu şi cum se vede Slatina de pe terasa clădirii.

Evenimentul s-a desfăşurat în condiţii de siguranţă, cu sprijinul colegilor de la Jandarmeria Olt, cărora le mulțumim pentru implicare.

„A fost o zi foarte frumoasă, cu oameni frumoşi, cu tineri dornici să cunoască rolul prefecturii. Am primit multe întrebări interesante, care m-au provocat la răspunsuri pe măsură.

Instituţia Prefectului nu poate funcţiona fără o echipă unită, formată din profesionişti de carieră. Dumnealor sunt Instituţia Prefectului – Judeţul Olt şi vreau să le mulţumesc public pentru profesionalismul lor. De asemenea, vreau să îi asigur pe cetăţenii municipiului Slatina şi ai județului Olt de toată deschiderea şi îi îndemn să creadă în această instituţie care se află în interesul lor”, a spus prefectul judeţului Olt, Mario De Mezzo.

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura