Au pierdut în fața campioanei

csm

csm

CSM Slatina a încercat să țină piept campioanei României. Diferențele dintre cele două loturi și accidentările din echipa noastră au fost câțiva factori care au dus la scorul final, 20- 26. Bora le-a reproșat fetelor că nu au respectat strategia și indicațiile venite de pe margine. Din echipa adversarelor a făcut parte și slătineanca Bianca Bazaliu.

 

CSM Slatina a întâlnit pe teren propriu campioana României, CSM București. Incă de la început meciul se anunța unul foarte greu pentru slătinence, chiar dacă Dragan Djukic, antrenorul de la CSM București a folosit jucătoare din linia a doua. Slătinencele au încercat să țină piept jocului campioanei, la un moment dat scorul a ajuns la o diferență de un gol, 18-19, dar din păcate în repriza a doua fetele  Victorinei Bora cu greu au reușit să mai înscrie. Sasta a făcut la la final difetența să fie de 6 goluri, scorul final  de 20-26. Victorina Bora nu le-a reproșat fetelor înfrângerea, ci jocul  haotic de multe ori.

„Din păcate, la jumătatea reprizei a doua Stoicănescu a ieşit accidentată, pe Oana Chitacu nu am putut-o folosi, Elena Fulgoi, până aseară, era incertă. Suntem foarte puţine, iar de ce mi-a fost frică n-am scăpat, adică de accidentări. Clar nu am putut pregăti cum trebuie nici meciul cu Galaţi. Fără Hermina, fără Oana, fără Elena, care ieri avea genunchiul umflat… e greu. Din păcate, astăzi nici poarta nu a strălucit. Pentru asta sunt supărată. Am jucat cu CSM Bucureşti, o echipă foarte bună. Nu vorbim despre adversar, este unul de calibru, tot respectul, acum câteva zile juca în Liga Campionilor, vorbim despre nişte jucătoare… Ceea ce m-a deranjat cel mai tare este ceea ce nu au reuşit să facă jucătoarele mele. Portarii au vrut să facă altceva decât am pregătit, iar celelalte nu au reuşit să le suplinească pe cele accidentate“, a declarat Victoria Bora,  antrenor CSM Slatina

În schimb antrenorul echipei bucureștene a apreciat parcursul handbalistelor pregătite de Victorina Bora. „Jucătoarele de la Slatina trebuie să fie mândre de ceea ce au făcut în acest sezon, pentru că au jucat un handbal bun. Au jucătoare bune şi sper să continue la acelaşi nivel. Le transmit complimente colegilor mei şi sper să continue pe acelaşi drum”, a conchis antrenorul echipei CSM Bucureşti,  Dragan Djukic.

Următorul meci al fetelor noastre va fi în deplasare, la Galați, unde vor întâlni CSM Galați, o echipă aproape retrogradată.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura