CSM Slatina a premiat performanța

csm

csmȘi anul acesta Clubul Sportiv Municipal Slatina a premiat cei mai buni dintre cei buni în cadrul unei gale jubiliare organizate la sediul clubului. Pentru fiecare ramură sportivă a fost desemnat sportivul anului. Fiecare antrenor a propus un sportiv ce s-a evidențiat prin performanță. În cadrul secţiei de fotbal nominalizarea nu a fost individuală, ci colectivă.

De deceniu, sportivii secţiilor din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina  promovează imaginea oraşului în competiţiile naţionale şi internaţionale.Devenită tradiţie, premierea celor mai buni sportivi ai anului 2019,  a fost în acest an una jubiliară.

„ Este al doilea an în care organizăm premierea celui mai bun sportiv, iar totodată, împlinim zece ani de când funcţionăm ca structură în cadrul Primăriei Slatina. Traseul ascendent al clubului nostru se datorează dumneavoastră, sportivilor, dar şi antrenorilor dedicaţi performanţei şi, nu în ultimul rând, Primăriei municipiului Slatina, care ne-a sprijinit în toate demersurile pentru a asigura un management corect, transparent şi eficient. După un deceniu de la înfiinţarea acestui club, mă declar mândru că sportivii noştri, ai Slatinei, ai Clubului Sportiv Municipal au ajuns să fie simbol naţional. O spun că toată fermitatea, sportivii noştri, sportivii Slatinei scriu istoria sportului românesc”, a declarat directorul CSM Slatina, Cătălin Ilie.

Premiați pentru peroformanță:

Lorena Ostase (handbal)

 Irina Ciobanu (tenis de masă)

 Gabriela Ene (box)

 Ionică Ştefan (karate)

Andrei Neagoe (atletism)

 Andrei Savu (lupte greco-romane)

 Valentin Panait (lupte-juniori)

 Rareş Rotaru (judo)

Nominalizarea în privinţa secţiei de fotbal a fost una colectivă.

„Alegerea celui mai bun jucător la secţia fotbal a fost dificilă, aşa că am decis, împreună cu domnul Mihai Ianovschi, să premiem întreaga echipă. Echipa a promovat, în acest an, în Liga a III-a, după un parcurs fără greşeală, având victorii pe linie inclusiv la meciurile de baraj. După patru ani, municipiul Slatina are din nou echipă de fotbal în ligile naţionale. Sfârşitul turului Ligii a III-a ne găseşte pe locul II, la egalitate de puncte cu locul I, diferenţa făcând-o doar golaverajul”, a precizat Cătălin Ilie.
 Sportivii au primit plachete aniversare, trofee şi câte un premiu în bani în valoare de 500 de lei.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: